Cea mai buna metoda sa iti amintesti mereu ceva. Demonstrat stiintific

De foarte multe ori se intampla sa uitam anumite lucruri pe parcursul unei zile. fie ca e vorba de obiecte sau fapte, datorita zilelor incarcate mereu se intampla sa uitam cate ceva.

Iti spunem cum sa faci sa iti aduci aminte lucuri in timpul zilei, chiar daca e vorba de ceva de pe lista de cumparaturi, chiar daca e vorba de o fapta anume sau de platit ceva facturi.

Continuă lectura „Cea mai buna metoda sa iti amintesti mereu ceva. Demonstrat stiintific”

Curata rapid tigaile si oalele arse cu acest truc!

Murdaria de pe tigai reprezinta o problema cu care orice gospodina s-a confruntat cel putin o data.

Uleiul si grasimea intarita sunt foarte persistente si, de multe ori, nu dispar nici dupa o sesiune indelungata de frecat cu detergent.

Exista insa un truc simplu si eficient cu ajutorul caruia puteti rezolva extrem de usor aceasta problema.

Tot ce trebuie sa faceti este sa preparati o solutie dintr-un sfert de pahar de bicarbonat de sodiu, apa oxigenata si sucul de la o lamaie.

Continuă lectura „Curata rapid tigaile si oalele arse cu acest truc!”

Cateva lucruri din bucatarie pe care le poti arunca cand faci curatenie

Nu de putine ori ne trezim ca nu mai avem loc in bucatarie si ne apucam de curatenie. Sunt o gramada de lucruri de care efectiv nu mai avem nevoie, si totusi ne incurca. Asadar, iti prezentam cateva lucruri din bucatarie pe care le poti arunca atunci cand faci curatenie.

Continuă lectura „Cateva lucruri din bucatarie pe care le poti arunca cand faci curatenie”

Trucuri eficiente pentru a curata chiuveta din bucatarie

Ai putea spune ca ai o bucatarie curata doar pentru ca ai spalat vasele, ai curatat aragazul si ai sters blatul. Dar cand ai curatat ultima oara chiuveta? Daca nu stiai, este unul dintre cele mai murdare locuri din bucatarie, iar din acest motiv trebuie dezinfectata mai des.

In continuare, iti prezentam cele mai eficiente trucuri pentru curatarea chiuvetei din bucatarie.

Continuă lectura „Trucuri eficiente pentru a curata chiuveta din bucatarie”

Cele mai bune trucuri pentru curatarea rapida a aragazului si a cuptorului

Orice gospodina doreste sa isi pastreze cat mai mult timp bucataria impecabila. Avem nevoie sa pastram totul in bucatarie curat si aranjat. De aceea, trebuie sa intretinem mereu toate electrocasnicele din bucatarie, indiferent de natura lor.

Cutoata preocuparea pentru ordinea si curatenia in locuinta, exista mereu cateva locuri care par imposibil de pastrat in stare impecabila. La loc de frunte se afla aragazul, aparat esential in orice bucatarie. Suprafetele lui par sa atraga fara oprire stropi, diverse pete si resturi alimentare foarte greu de curatat. Cum nu e indicat sa folosim chimicale puternice in preajma alimentelor, solutiile din comert nu ne sunt de folos. Este momentul, in acest caz, sa apelam la cateva trucuri pentru curatarea rapida a aragazului si a cuptorului.

Continuă lectura „Cele mai bune trucuri pentru curatarea rapida a aragazului si a cuptorului”