Prajitura Alba ca zapada. Reteta pentru cea mai fina prajitura

Alba ca Zapada este o prajitura pe care toti romanii o consuma cu placere. Retete sunt diferite si diverse, romanii au pregatit aceasta prajitura de ani de zile. O veti gasi sub diverse denumiri, cu diverse metode de pregatire.

Continuă lectura „Prajitura Alba ca zapada. Reteta pentru cea mai fina prajitura”

Reteta simpla pentru cel mai bun cremsnit

Sa ridice mana sus cine iubeste cremsnitul! Este unul din cele mai cautate deserturi, indiferent de perioada anului. E racoros si pufos, dulce-acrisor, o deliciozitate 🙂

Un desert foarte cunoscut si apreciat la romani, cremsnitul este un deliciu incontestabil. Crema de vanilie si lapte este foarte fina si apetisanta.

Continuă lectura „Reteta simpla pentru cel mai bun cremsnit”

Musaca dietetica cu cartofi si carne de vita. RETETA SIMPLA

Din cand in cand simtim nevoia sa mancam ceva usor, dietetic, ceva care sa nu ne incarce prea tare metabolismul si organismul. In articolul de fata iti prezin o reteta simpla de musaca dietetica cu cartofi, dovlecei romanesti si carne de vita. Te invit alaturi de mine, pentru o reteta simpla, usor de facut.

Continuă lectura „Musaca dietetica cu cartofi si carne de vita. RETETA SIMPLA”

Placinta de mere cu aroma de portocale si vanilie

Toti iubim placintele, nu poate contesta nimeni acest lucru. Asa ca astazi vreu sa va prezint o super reteta de placinta cu mere cu aroma de portocale si vanilie. Este usor de facut, nu cere prea mult timp si nu este deloc costisitoare.

Continuă lectura „Placinta de mere cu aroma de portocale si vanilie”

Reteta exotica: Pulpe de iepure cu sos de portocale si rozmarin

A cam venit momentul sa incercam si ceva putin mai exotic.

Pulpele de iepure sunt absolut delicioase in sosul matasos de portocale si rozmarin. Aceasta este o reteta frantuzeasca, plina de eleganta si rafinament. Carnea de iepure este foarte dietetica si se potriveste perfect cu un sos aromat si cremos, dar destul de lejer in calorii. 

Continuă lectura „Reteta exotica: Pulpe de iepure cu sos de portocale si rozmarin”