Politica De Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI COOKIES

Cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a utiliza orice informatie gasita pe acest site si platformele sociale adiacente. Folosind orice informatie de pe acest site acceptati acesti termeni si conditii. Daca nu-i acceptati, nu folositi informatiile de pe acest site si platformele sociale adiacente. Termenii si conditiile pot fi revizuite unilateral de ADMIN fara notificare prealabila. Utilizarea informatiilor de pe acest site implica faptul ca veti accepta si modificarile ulterioare ale termenilor si conditiilor.

Siteul www.secretenaturiste.ro si platformele sociale adiacente nu furnizeaza SFATURI MEDICALE! Intregul continut al siteului – text, grafice, imagini si alte materiale gasite au valoare pur informationala. Siteul www.secretenaturiste.ro nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna afectiuni medicale ( boli ). Consultati intotdeauna medicul dvs atunci cand doriti sa va schimbati stilul de viata, medicatia, programul de dieta si stilul de antrenament. Siteul si platformele sociale adiacente nu substituie sfaturile medicale profesionale, diagnosticul si / sau tratamentul medical. Siteul si platformele sociale adiacente nu substituie sfaturile medicale si nu inlocuiesc nevoia unui personal medical calificat. Cautati intotdeauna sfatul doctorului dvs atunci cand doriti sa va schimbati sistemul de alimentatie, stilul de viata, efortul fizic sau daca va tenteaza administrarea de suplimene nutritionale, sau de medicamente pentru imbunatatirea performantei. Daca dvs considerati ca aveti o urgenta medicala, adresati-va de urgenta serviciului de urgenta 112 sau medicului dvs curant / medicului de familie / medicului urgentist.

DECLINAREA RASPUNDERII. Folosirea informatiilor de pe siteul www.secretenaturiste.ro si a profilelor sociale adiacente  ( sau a oricaror profile ce vor putea fi create in viitor ) se face pe proprie raspundere. In nici un fel de situatie ADMINUL, creatorii siteului, programatorii, tertii implicati samd nu sunt responsabili pentru orice fel de afectare a starii de sanatate de orice tip aparuta in cazul unor modificari ale stilului de viata ( dieta / antrenament / administrarea de suplimente sau medicamente ) in urma aplicarii informatiilor existente pe site / platformele sociale. Starea dvs de sanatate trecuta / prezenta si viitoare este responsabilitatea dvs directa. In timpul schimbarii stilului de viata ( dieta / antrenament / suplimentatie ) pot aparea modificari ale starii de sanatate, putand aparea diferite afectiuni sau putandu-se manifesta actiuni latente sau decompensa boli cunoscute sau necunoscute. De exemplu, nelimitandu-se aici, pot sa se produca urmatoarele afectari ale starii de sanatate: INFARCT MIOCARDIC, ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL, RUPTURI MUSCULARE, RUPTURI OSOASE, AFECTAREA ARTICULATIILOR – GENUNCHI / UMAR / COLOANA LOMBARA, orice alte boli sau afectiuni – mentale, psihice sau fizice ( INCLUSIV RISCUL ORICAT DE MIC DE DECES – MOARTE SUBITA ) ce se pot produce in timpul sau dupa modificarea stilului de viata, activitatii fizice, suplimentatiei. ADMINUL, creatorii siteului, programatorii, tertii implicati isi declina responsabilitatea pentru orice fel de aspect al starii de sanatate aparut de-a lungul programelor de acest gen ce folosesc informatii existente pe acest site / profilele sociale adiacente. Utilizatorul intelege ca orice fel de sfaturi / programe referitoare la exercitii fizice ce nu se fac sub stricta supraveghere a unui antrenor personal au valoare educationala si informationala. Utilizatorul intelege ca informatiile nutritionale nu substituie sfaturile medicale profesionale, diagnosticul si tratamentul. Utilizatorul a fost sfatuit sa caute sfaturi medicale de la medicul curant / medicul de familie atunci cand isi modifica dieta zilnica si incepe un program de antrenament.

ACORD COMPLET. Acesti termeni si conditii constituie un acord intre dvs si creatorii siteului. Utilizatorul, dar si mostenitorii lui sau desemnatii legali il degreveaza pe ADMIN / creatorii siteului / pe programatori / terti samd de orice fel de cerinte sau actiuni juridice ce pot aparea in timpul sau dupa utilizarea informatiilor de pe site si pagina. Folosirea oricaror informatii se face pe propriul risc.